Fontein verlichting


Fontein met verlichting, een extra dimensie

Verlichting voegt een extra laag toe aan fonteinen; het brengt het magische in water tot leven. Door te spelen met lichtintensiteit en kleur veranderd de fontein in een magisch spektakel. Zeker tijdens de kortere dagen verlengt de verlichting de tijd waarin er van de fontein genoten kan worden. Zeker in combinatie met onze Aquashowmanager wordt het uiterste uit de verlichting gehaald. Onze manager maakt het mogelijk in 1 tijdslijn alles te programmeren waardoor timing van de show perfect is. De manager stuurt moeiteloos pompen, verlichting en interactieve aansturingsmogelijkheden aan. Deze interactie zorgt ervoor dat gebeurtenissen rond de fontein invloed uitoefenen op de sfeer en show van de fontein. Wij hebben projecten gerealiseerd waarbij kinderen zelf kunnen bepalen welk type showprogramma de fontein draait, en welke kleur binnenin die show de verlichting heeft. Wij leveren fonteinen op maat en zijn in staat uw project Turn-Key uit te voeren; van advies en engineering, leverantie technieken en materialen tot en met aanleg en onderhoud.

Fonteinen verlichten

Rots maatwerk BV maakt met name gebruik van LEDs. Dat is een ideale verlichtingstechniek voor het verlichten van waterkunstwerken en fonteinen. LED stelt ons in staat binnen één armatuur alle kleuren te maken. Daarnaast is LED onderhoudsvriendelijk, heeft het een bijzonder laag energieverbruik en een lange levensduur. Wij kiezen voor onze fonteinen hoogwaardige kwaliteit LEDs en armaturen. Onze Aquashowmanager stuurt alle verlichting en watertechniek gelijktijdig aan. Deze manager is op afstand benaderbaar waardoor u snel en eenvoudig verlichting en watertechniek kunt aanpassen. Zo kunt u eenvoudig inspelen op geplande en spontane evenementen, zoals Koninginnedag of een overwinning van het Nederlands elftal. U kunt dan het spuitbeeld en de kleur naar wens aanpassen. Hiermee is de fontein altijd actueel.

Diverse grote projecten

Rots maatwerk BV heeft al verschillende grote fonteinen met verlichting gerealiseerd, in binnen- en buitenland. Voorbeelden zijn De Heuvel in Tilburg, het Binnenwegplein in Rotterdam en een grote watershow in Rusland. Kijkt u eens op deze site bij Projecten voor meer voorbeelden van een fontein met verlichting. Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor al uw vragen en wensen.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl