Fonteinen > LED verlichting


LED verlichting

Uw waterwerk aanlichten met LEDspots geeft uw project meer allure, dynamiek en ’s avonds wordt het waterwerk beter beleefbaar. Het geeft het water een magisch effect, een spektakel voor jong en oud.  Met een RGB LEDspot kunnen alle kleuren gerealiseerd worden, in de door u gewenste lichtsterkte. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

De LEDlampjes hebben een bijzonder laag energieverbruik door gebruik van zwakstroom. Daarnaast hebben ze een zeer lange levensduur van c.a. 50.000 bedrijfsuren.

Omdat LED’s individueel aanstuurbaar zijn en zo geprogrammeerd kunnen worden dat zij zich aanpassen aan de gewenste sfeer van het moment kunnen talloze lichttoepassingen gecreëerd worden.

Middels een centraal computersysteem kunnen wij zowel de watertechniek alswel de lichttechniek aansturen. Deze computer is desgewenst op afstand benaderbaar zodat eenvoudig aangepaste programma’s ge-upload kunnen worden.

Afhankelijk van de situatie en de budgetten maken wij gebruik van IP67 en IP68 armaturen. Het staalwerk van de armaturen is altijd van hoogwaardig RVS

Meer weten over LED verlichting en onze mogelijkheden voor uw project? Bel ons: 0575-566 565.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl