Fonteinen > Watermanagement


Watermanagement

Het is voor een waterwerk erg belangrijk dat de kwaliteit van het systeemwater optimaal is en blijft.  Hierbij staat de gezondheid van de gebruiker voorop. Wij werken met diverse systemen om de kwaliteit van het systeemwater op het gewenste niveau te houden; hierbij kunt u denken aan combinaties van systemen als UV-C, toevoeging chemicaliën, Ozoninstallatie  en temperatuursbeveiliging. 

Het ontwerp van het systeem speelt een grote rol in de uiteindelijke waterkwaliteit. Onze ontwerpen worden getoetst door een extern bedrijf welke gespecialiseerd is in legionella bestrijding. Bij de oplevering van de fontein of waterwerk wordt een legionella risico analyse en legionella beheerplan afgegeven. Uit dit beheerplan blijkt welke preventieve maatregelen gedurende het seizoen genomen dienen te worden en hoe vaak er jaarlijks bemonstering van het systeemwater benodigd is. Dit systeemwater dient door een geaccrediteerd lab bemonsterd en geanalyseerd te worden.

Regelmatig reinigen van het watersysteem en buffer zorgt ervoor dat het aanbod van organisch materiaal beperkt blijft.

Goed onderhoud van het systeem gaat dus verder dan alleen het draaiende houden van de pompen!

Meer weten over watermanagement  en onze mogelijkheden voor uw project? Bel ons: 0575-566 565.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl