Fonteinen


Fonteinen vormen steeds vaker een belangrijk onderdeel van de inrichting van onze openbare ruimte. En dat is begrijpelijk; het bewegende water zorgt voor aantrekkingskracht, mogelijkheid tot spelen en bovenal ook voor verkoeling in de warme zomermaanden. Kortom een feest voor jong en oud.

Wij realiseren maatwerk fonteinen in opdracht van architectenbureaus, kunstenaars en gemeenten.  Desgewenst geheel turn-key. Graag komen wij bij u langs om u te adviseren over de mogelijkheden van watertechniek, aansturing en materiaalgebruik.

Er is veel mogelijk met waterarchitectuur. Rots maatwerk kenmerkt zich als een leverancier welke geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Hiervoor passen wij veel verschillende soorten materialen en technieken toe. Naast een mooi waterbeeld, is duurzaamheid en beheer van het project een belangrijk item voor ons.

De waterkwaliteit en veiligheid van de gebruiker wordt gewaarborgd door ons waterbeheersysteem. Dit waterbeheersysteem zorgt voor een constante kwaliteit van het systeemwater. Onze systemen worden gecontroleerd door een extern bedrijf welke gespecialiseerd is in legionella bestrijding. Bij onze systemen wordt een legionella risico-inventarisatie en legionella beheerplan afgegeven. Daarnaast kunnen wij de periodieke monsterneming van het systeemwater voor u verzorgen.

Wij hopen dat u door deze website geïnspireerd raakt en ook een schitterend waterwerk in uw project voorstelt. Wij helpen u graag met de ontwikkeling, realisatie en onderhouden ervan.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl