Fonteinen > Ontwerp


Rots maatwerk stopt haar kennis van waterarchitectuur in het ontwerpen van fonteinen en andere waterwerken.  De grootste uitdaging ligt daar om uw gewenste eindbeeld zo goed mogelijk te realiseren. Wij werken veel samen met landschapsarchitecten en kunstenaars om hun ontwerp te creëren, daarnaast werken wij voor gemeenten en pretparken om hun wensen om te zetten in een ontwerp.

We weten welke aspecten van waterarchitectuur belangrijk zijn voor de realisatie van fonteinen. We houden bij alles rekening met kosten, techniek en beheer. Wat u op het gebied van waterarchitectuur ook in gedachten heeft, wij kunnen het vormgeven en engineeren.

Graag komen wij bij u langs om de uitgangspunten en randvoorwaarden met u door te spreken. Aan de hand van voorbeeldmateriaal kunnen we diverse technieken een mogelijkheden voorstellen. Ook worden technische randvoorwaarden bekeken als bijvoorbeeld waterbeheersystemen, technische ruimtes, bufferkelder, retourmogelijkheden, interactieve systemen, verlichting en materialisatie. Het systeem wordt aangepast aan wensen in duurzaamheid als energie en waterverbruik.

Meer weten over ontwerp en onze mogelijkheden voor uw project? Bel ons: 0575-566 565.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl