Fonteinen > Onderhoud


Onderhoud

Goed beheer is van groot belang bij een fontein en waterwerk. Zonder een goed beheersplan kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan voor de gebruiker van de openbare ruimte.

Indien het systeemwater niet goed beheerd wordt kan het besmet raken met bacteriën, welke bij inademing van verneveld water, tot gevaarlijke situaties kan leiden. Wij kunnen vele beveiligingen in het systeem aanbrengen, indien er onvoldoende beheer plaatsvindt kan het alsnog misgaan.
Daarnaast is goed beheer elementair voor de duurzaamheid van het watersysteem. Indien deze niet goed beheerd wordt, vervuild het systeemwater met schade aan techniek en materialen.

Een fontein is een complex systeem met verschillende belangrijke onderdelen. Indien een van deze onderdelen uitvalt, om wat voor reden ook, valt het gehele systeem stil.

Rots maatwerk kan het gehele beheer voor u uitvoeren, of alleen de specialistische onderdelen ervan. In sommige gevallen werken we nauw samen met de eindgebruiker/gemeente zodat deze na verloop van tijd merendeel van het beheer zelf kan uitvoeren, terwijl Rots maatwerk het specialistische onderhoud blijft uitvoeren.

Wij kunnen snel reageren op een storingsmelding. Indien gewenst kunnen wij binnen 24 of 48 uur ter plaatse zijn om de storing te verhelpen.

Meer weten over onderhoud en onze mogelijkheden voor uw project? Bel ons: 0575-566 565.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl