Fonteinen > Aanleg - realisatie


Aanleg - realisatie

Rots maatwerk kan desgewenst het gehele project voor u aanleggen. Hierdoor blijft het project in een hand en behoudt u een aanspreekpunt voor het gehele project. Graag werken wij samen met de aannemer welke het 'grote geheel' uitvoert, waar de fontein deel van uitmaakt. Deze partij heeft immers het materieel al op locatie.

Onderdelen van realisatie:
- plaatsing en funderen van de benodigde putten
- montage van de gehele watertechniek
- aanbrengen betonnen constructies
- plaatsing natuurstenen / stalen onderdelen
- montage LEDverlichting
- aanbrengen (waterdichte) bestrating
- aanbrengen afwateringsgoten
- kitwerkzaamheden
- natuursteenimpregnatie
- programmering, ICT werkzaamheden
- proefdraaien & in gebruik nemen van de fontein

Wij zorgen voor het projectmanagement; naast het afstemmen van de diverse uitvoerende partijen en leveranties kunnen wij ook voor de communicatie zorgen met bewoners, ondernemers, veiligheidsdiensten en dergelijke.

Doordat wij veel ervaring hebben met het realiseren van fonteinen en waterwerken kunnen wij het gehele project turn-key aannemen. Hierdoor heeft u slechts een aanspreekpunt voor het gehele project, van A tot Z.

Meer weten over aanleg, realisatie en onze mogelijkheden voor uw project? Bel ons: 0575-566 565.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl