Fonteinen > Aquashow manager


Aquashow manager

Rots maatwerk heeft een showmanager ontwikkeld welke alle benodigde technieken van een fontein en watershow aanstuurt. Deze manager is op afstand benaderbaar via internet. Hierdoor is het eenvoudig de fontein een speciale show te geven op een evenement of feestdag. Zonder dat de beheerder de put in hoeft!

Door de oneindige koppelingsmogelijkheden van het systeem kunnen wij vrijwel alle mogelijke triggers aanleveren welke worden omgezet in een actie in de show.

  • Vrijwel alles is denkbaar:
  • - Bij veel verkeersgeluid moet uw waterwerk chaotischer reageren?
  • - Bij regenval moet de fontein minder water circuleren om wateroverlast op het dek te voorkomen?
  • - Bij weinig mensen op het plein moet de fontein een rustig programma met water en licht draaien, maar bij drukte hoger, dynamischer en met meer lichteffecten?
  • - Verkeerslussen koppelen aan het waterwerk
  • - Luchtdruk, bewegingsmelders, wind, geluid, temperatuur, zitten op meubels; vrijwel elke actie kan een ander fontein- en lichtprogramma activeren.
  • - Camera registratie; bepaalde bewegingen zorgen voor een reactie in het programma.

De systemen zijn zelfs desgewenst benaderbaar middels smartphones als bijvoorbeeld een iPhone. Hierdoor kunnen wij / de beheerder buiten op straat de fontein beheren, programmeren en activeren.

Meer weten over Aquashow manager  en onze mogelijkheden voor uw project? Bel ons: 0575-566 565.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl