Fonteinen > Proefmodel


Proefmodel

Tijdens of na de engineeringsfase bouwen wij veelal het bedachte watersysteem na in een proefmodel, welke is voorzien van alle te gebruiken elementen. Zelfs de spuitputjes of de costum-made gootdeksels worden nagemaakt om afwatering, verlichting en montage te kunnen testen en op esthetische eigenschappen te beoordelen. Zo weten wij wat we gaan bouwen, en kunt u als vormgever / opdrachtgever nog desgewenst sturen in het product. Dit voorkomt verrassingen achteraf.

Het waterbeeld is van vele factoren afhankelijk; door de proefmodellen te bouwen en te beoordelen ontstaan discussies en afwegingen, welke altijd tot een beter eindresultaat leiden.

Proefmodellen kunnen ons ook glasheldere getallen opleveren; bij hoeveel m3/uur aan water ontstaat nu het ideale beeld van de architect op de watertrap? Door een gedeelte hiervan na te bouwen kunnen we dit eenvoudig testen en het eindbeeld samen vastleggen.

Desgewenst voeren wij een haalbaarheidsonderzoek voor u uit om uw fonteinproject te beoordelen op technische haalbaarheid, globale technische opbouw, ontwerpbegroting en beheersmaatregelen. Hierdoor kan de opdrachtgever beoordelen of het beoogde waterwerkproject een realistische optie is.

Meer weten over ontwerp en onze mogelijkheden voor uw project? Bel ons: 0575-566 565.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl