Projecten > waterspeeltafel Huygenspark Ede


Waterspeeltafel Huygenspark Ede


Opdrachtgever:Gemeente Ede
Ontwerp: Bureau B+B
Oplevering:
2013
Technische ontwikkeling en realisatie:
Rots Maatwerk
Leverantie materialen: Rots Maatwerk

In het Huygenspark te Ede zijn diverse speelelementen opgenomen door architectenbureau B+B. Het buro heeft Rots maatwerk gevraagd een ontwerp te maken voor een attractief waterspeelelement. Wij hebben een duurzaam ontwerp gemaakt waarbij gebruik is gemaakt van grondwater en natuursteen. Middels een rvs knop gaat de watertafel 8 minuten aan, waarna deze weer stopt. Er wordt enkel grondwater gebruikt waardoor er hier geen waterzuivering benodigd is. Geen kinderen in het park aanwezig? Dan ook geen stroomverbruik van de pomp. De rivier is uitgeslepen uit het natuursteen en is gezoet afgewerkt waardoor een mooi kleurencontrast ontstaat tussen de verschillende elementen op de watertafel. 

Magneet
Dergelijke waterspeelobjecten is een grote magneet voor kinderen. Door de ‘aan-knop’ hebben de kinderen controle over het water en biedt de natuurstenen tafel voldoende vrijheid om hun eigen spel te kunnen bepalen. Het vormenspel van de tafel komt overeen met de lijnvoering van het park.

Meer weten over dit project en onze mogelijkheden voor u? Bel ons: 0575-566 565.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl