Projecten > Waterpaviljoen Floriade Venlo 2012


Waterpaviljoen Floriade Venlo 2012


Opdrachtgever:Floriade 2012 BV
Ontwerp: Arcadis / Tinker Imagineers
Oplevering: 2012
Technische ontwikkeling en realisatie: Rots Maatwerk
Leverantie materialen: Rots Maatwerk

Rots maatwerk heeft een 6 meter brede en 3 meter hoge waterval gerealiseerd bij het terras van het waterpaviljoen. De waterval bracht een schitterend beeld van een 6meter brede waterwand, bracht verkoeling en een rustgevend watergekletter. Heerlijk tot rust komen op het naastliggende horeca-terras.

Een ondergrondse combiput met enerzijds de wateropslag en anderzijds de technische ruimte, herbergt alle benodigde techniek en systeemwater. Er circuleert 150m3 water per uur. Het water wordt door de waterbeheersing van goede kwaliteit gehouden. De grote hoeveelheid water wordt middels een speciaal ontworpen rvs verdeel-element rustig over de gehele lengte verdeeld zodat het waterbeeld goed blijft. De RVS uitstroomklep is instelbaar om oneffenheden uit de waterval te kunnen regelen.

Meer weten over dit project en onze mogelijkheden voor u? Bel ons: 0575-566 565.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl