Fonteinen > Watermanagement


Onderhoud door een professionele fontein bouwer

Al meer dan 10 jaar actief

Rots maatwerk BV houdt zich als fontein bouwer bezig met alle aspecten van water kunstwerken. Zo werken wij al jaren aan fonteinen in alle vormen en maten voor diverse kunstenaars en (landschaps-) architecten maar ook verzorgen wij professioneel fontein onderhoud. Wij spreken dezelfde taal en kunnen al vanaf het voortraject meedenken. U krijgt van ons advies over hoe uw ontwerpbeeld van het kunstwerk gerealiseerd kan worden, met welke technieken en materialen en kunnen aangeven wat de realisatie- en onderhoudskosten van het kunstwerk zijn. Door het onderhoud aan fonteinen voor onze rekening te nemen kunt u er jarenlang plezier aan beleven. Wat voor een water kunstwerk u ook wilt maken, wij maken uw wensen mogelijk.

Rots maatwerk BV verzorgt onderhoud aan uw fontein. Als bouwer nemen wij alles voor u uit handen

We kunnen als fontein bouwer u het gehele traject aanbieden; van engineering, de leveranties van watertechniek, LEDtechniek, aansturingstechniek, de leveranties van alle benodigde materialen als natuursteen, staal, glas, RVS, terrazzo, de aanleg ervan en tenslotte ook het onderhoud van uw kunstwerk. Kortom: een aanspreekpunt voor uw gehele project! Wij zorgen dat alles er altijd tot in de puntjes komt uit te zien.

Neem gerust contact op

Aarzel niet contact met Rots maatwerk BV op te nemen als u verdere informatie zoekt over de mogelijkheden of als u direct een afspraak wilt maken om te zien op welke manier wij u van dienst kunnen zijn. Wij zijn altijd per contactformulier te bereiken.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl