Fonteinen > Watermanagement


Fontein project als kunstwerk

Rots maatwerk BV zorgt voor een totaaloplossing

Rots maatwerk BV ziet elke fontein als een kunstwerk en zorgt altijd voor een totaaloplossing. Wij beschikken over ruime ervaring op het gebied van grote fonteinprojecten voor overheden, instanties en bedrijven. Fonteinen behoren steeds vaker tot de openbare ruimte. Ons bedrijf zorgt er voor dat u één aanspreekpunt heeft voor advies, ontwerp, techniek, materialisatie, realisatie, beheer en onderhoud van waterprojecten.

Wij verzorgen voor u een fontein kunstwerk als project, met altijd een totaaloplossing

Rots maatwerk BV houdt zich bezig met alle aspecten van een fontein project en bieden een totaaloplossing. We vinden fonteinen in alle vormen en maten een kunstwerk dat op een unieke manier gerealiseerd kan worden. Zo vinden we de ideeën van kunstenaars en (landschaps-) architecten die een fontein in gedachten hebben het meest inspirerend. Wij spreken dezelfde taal en kunnen in het voortraject meedenken. We bieden advies over het uiterlijk van fonteinen, de mogelijke (interactieve-) technieken en toe te passen materialen. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud aan fonteinen, zodat er jarenlang plezier aan wordt beleefd. Wat u op het gebied van een fontein ook wilt, wij maken uw wensen mogelijk.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Rots maatwerk BV is een specialist als het aankomt op het realiseren van fonteinen als kunstwerk. Onze website geeft u een goed beeld van alle mogelijkheden. We gebruiken voor onze fonteinen de laatste technieken en ontwikkelen continue nieuwe mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor al uw vragen en wensen.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Menu

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl